06 22 23 06 49 mail@margatintel.nl

Nare ervaring met je paard?

Ik help je van je angst af zodat je weer met plezier jouw paardendroom kunt beleven

Voel je je niet meer veilig bij je paard?

Ga je gespannen naar je paard toe?

Durf je geen bosrit meer te maken met je paard?

Stel je het steeds uit om je paard in te spannen?

Ga je niet meer in de springles?

Ben je gestopt met wedstrijden?

Zorg dat je paardendroom geen nachtmerrie wordt

Je droom is werkelijkheid geworden. Een eigen paard of pony, je maatje en daar ga je allemaal leuke en uitdagende dingen mee doen.  Jammer genoeg kan deze droom door vervelende ervaringen voor veel paardeneigenaren geen werkelijkheid worden.

Er kunnen verschillende dingen gebeurd zijn waardoor je niet meer ontspannen op je paard, pony of op de marathonwagen zit. Het kan ook zijn dat je gespannen bent wanneer je naast je paard loopt of wanneer je je paard in de trailer wilt zetten. Soms wordt het zo erg dat je paardendroom een nachtmerrie wordt.

Elke keer als je weer met je paard aan het werk bent geeft dit veel spanning en daardoor heb je geen plezier meer met je paard. Je paard voelt de spanning en zal hierop reageren. Uiteindelijk ga je stressvolle situaties uit de weg of doe je bepaalde dingen niet meer. Zo kom je in een neerwaartse spiraal terecht die moeilijk te doorbreken is.

Ik kan je helpen van deze spanningen af te komen, zodat je weer heerlijk ontspannen alles kunt doen wat je eerst ook deed met je paard of pony.

Je voelt je weer veilig bij je paard

Je doet weer mee met de springles

Je gaat weer met plezier naar de manege toe

Je maakt weer heerlijke bosritten

Je gaat weer op wedstrijd

Je spant je paard weer in

Je paard is weer je beste maatje

Je beleeft je paardendroom

Wil jij van je angst af en je paardendroom weer beleven?

Ervaringen van mijn cliënten 

Ik ben een trotse eigenaar van 2 geweldige paarden waar ik veel liefde en rust in vind. Ze zijn mijn trots en steun. En hoe leuk is het om met je trouwe viervoeter op te gaan? Nou eigenlijk helemaal niet. Alles in mij wilde graag naar wedstrijden en als het eenmaal zover was dan brak de paniek uit. dagen van te voren niet eten, zenuwen en onrust. De dag zelf huilend zeggen dat je niet gaat. En dan ben je aan de beurt en denk je wat zullen de mensen wel niet van mij vinden kan ik dit wel en sla je geheel dicht.
Mijn partner wilde dus niet meer mee op wedstrijd want ja wees eerlijk leuk was het totaal niet. Ik heb Marga leren kennen tijdens een wedstrijd en raakte met haar in gesprek, dat voelde gelijk goed en wist mijn blokkades vrijwel direct te noemen. Mijn resultaten zijn verbluffend, gewoon eten op de wedstrijd, lekker kijken naar anderen het weer leuk beginnen te vinden. Ik heb zoveel meer plezier sinds de Coaching van Marga. Ik ga met veel meer zelfvertrouwen op wedstrijd. En het is ook zeker fijn om te weten dat als je even een tegenslag hebt je altijd op Marga kan rekenen. Marga heel veel dank .

Paula de Ruiter

Ik wilde over m’n angst heen komen om gewoon relaxed te kunnen springen. Ik schoot vaak al 3 weken van te voren in de stress. En dan al die vragen die door m’n hoofd spookten : wat als die weigert? Of wat als ik val? Of als  hij wegrent, wat moet ik dan doen?

Ik leerde bij Marga om dingen los te laten en rustiger in te grijpen mocht er iets gebeuren.
Ik durf nu weer een parcours te springen zonder na te denken over alles wat fout kan gaan, nu denk ik na over alles wat goed gaat.
Het heeft me echt heel erg geholpen!.

Celine Hanselman

Hoi ik ben Mandy, voor mij en waarschijnlijk voor iedereen die een paard heeft is vriendschap en vertrouwen tussen jou en je paard vanzelfsprekend. Maar toen het mijn allerbeste maatje op een gegeven moment niet goed in haar vel zat waardoor het echt niet goed met haar ging, is het een keer goed fout gegaan met het gevolg dat ik in het ziekenhuis terecht kwam. En daarna had ik enorme angst voor mijn eigen pony! Met alleen goede begeleiding voor mij en mijn paard was ik er nog niet, ik had zo’n angst op gebouwd voor me paard dat wanneer ze haar oren al bewoog ik verstijfde waardoor ik niet meer de leiding kon nemen die mijn pony zo nodig had!
Ik ben op een gegeven moment Marga Tintel tegengekomen die tegen mij zei: ik denk dat ik je wel kan helpen met je angst! Toen ik bij Marga kwam was mijn angst op schaal van 0 naar 10 een dikke vette 10 zo bang was ik. En na 3 sessies was mijn angst fors afgenomen naar een mooie 1. Het heeft me geleerd mijn angst niet meer de overhand te laten nemen, zodat ik gewoon kan blijven denken en ik de leiding kan nemen die me pony zo nodig heeft van mij. Waardoor wij weer de allerbeste vriendjes zijn!. Mocht je angst hebben voor je paard, aan de hand of onder het zadel of op wat voor manier dan ook, neem dan contact op met Marga. Mandy de Wolf