06 22 23 06 49 mail@margatintel.nl

Weer rustig en ontspannen thuis en op je werk!

Kom weer in balans en bij jezelf

Voel je je gespannen?

Heb je het niet meer naar je zin op je werk?

Durf je geen nee te zeggen?

Pieker je veel?

Heb je het gevoel dat je geleefd wordt?

Heb je het gevoel dat je tekort schiet?

Heb je weinig zelfvertouwen?

Van burn-out naar rust en balans! 

Ook ik worstelde hiermee, ik werkte 32 uur per week, had 2 kinderen, diverse hobby’s en een druk sociaal leven. Ik kwam tijd te kort en natuurlijk moest alles perfect geregeld zijn, thuis en op mijn werk. Niet dat iemand dit van mij vroeg, maar om dat iets in mij zei dat dat zo moest.

Door alle klachten te negeren en maar door te gaan kreeg ik uiteindelijk een burn-out. Ik zal vol met beperkende overtuigingen (onze innerlijke criticus), vastgeroeste patronen en aangeleerde gewoontes die door allerlei oorzaken ontstaan waren.

De verschillende therapieën en coachingssessies die ik gevolgd heb zorgden ervoor dat ik mijn gedachten, gevoelens en gedragingen ging herkennen, waardoor ik mijn zelfbewustzijn ontwikkelde. Hierdoor kreeg ik een groter zelfvertrouwen en kon ik weer gaan leven vanuit mijn eigen IK en vond ik mijn rust en balans terug.

En zo is mijn missie ontstaan

Door mijn eigen ervaringen realiseerde ik me dat ik vrouwen die in een vergelijkbare situatie zaten heel goed kon helpen. In mijn praktijk zag ik veel cliënten die met dezelfde klachten worstelde.

Voorkomen is beter dan genezenIk weet wat ze doormaken, wat de valkuilen zijn en waar ze naar op zoek zijn. Wanneer vrouwen zich eerder van hun klachten bewust zijn en zich realiseren dat ze het risico lopen op een burn-out als ze niets veranderen, dan kunnen ze hiermee aan de slag en dit voorkomen.

Mijn missie is werkende vrouwen te helpen die door hun perfectionisme en verantwoordelijkheidsgevoel vastlopen thuis en op hun werk, zodat zij weer de rust en balans vinden en kunnen leven vanuit hun eigen IK.

Vind je rust en balans en leef vanuit je eigen IK!

Voorkom een burn-out!

Je zelfvertrouwen is terug

Je hebt weer tijd en energie voor jezelf en je gezin

Je gaat weer met plezier naar je werk

Je durft weer nee te zeggen

Je bent ontspannen en in balans

Je voelt je weer energiek

Je leeft vanuit je eigen IK

Wil jij weer rust en balans vinden en weer jezelf kunnen zijn?

Bekijk dan hier hoe ik je hiermee kan helpen.

Ervaringen van mijn cliënten 

Ik heb bij Marga een coachingstraject gevolgd. Marga heeft een scherp observatievermogen en kan echt luisteren. Ze staat voor je open en straalt rust en warmte uit. Tegelijkertijd kan ze je met een flinke dosis humor, dingen doen inzien waar je zelf op vast loopt. Ik neem vanuit de coaching een aantal tools mee waar ik de rest van mijn leven profijt van heb.

Sabrina Hartwich

Doordat ik vastliep in mijn werk heb ik een aantal gesprekken met Marga mogen voeren. Marga wist snel de vinger op de zere plek te leggen en door het stellen van gerichte vragen gaf ze mij snel inzicht in mijn denkwijze. Door deze denkwijze vervolgens uit te dagen kon ik deze langzaamaan veranderen. Uiteindelijk heb ik hierdoor kunnen besluiten te stoppen met mijn medicijngebruik (anti-depressiva). Ik weet dat ik er nog niet helemaal ben, maar heb goede hoop dat ik blijvend zonder medicijnen door het leven kan.

Omdat ik in mijn werk tegen bepaalde dingen aanliep heb ik hulp gezocht bij “Tintelend Coachen”. Ik heb deze coaching als heel professioneel en prettig ervaren. Marga Tintel is een heel prettig en open mens die al snel de vinger op de zere plek weet te leggen. Ik heb in dit traject veel over mijzelf geleerd, maar ook over anderen. Zij heeft mij de handvatten kunnen geven waar ik nog dagelijks gebruik van maak. Kortom een prettige ervaring die ik iedereen zou aanraden wanneer je er zelf even niet meer uitkomt.

Anne de Jong

Ik heb het nog steeds lekker druk maar heb alles onder controle en de werkzaamheden zijn nu inzichtelijk. Mede dankzij de handige tips en tools en de heldere kijk van Marga op de zaken waar ik steeds in vastliep.
Ook heb ik veel bewondering hoe Marga mijn persoonlijke valkuilen (eigenwijs, onzeker, te streng voor mezelf) in no-time wist te tackelen en dit heeft me geholpen hiermee om te gaan. Zowel op zakelijk als persoonlijk vlak heb ik hier veel profijt van.

Een coachingstraject lijkt spannender dan het is

Vaak zijn mijn cliënten in het begin van het intakegesprek wat gespannen. Dit is snel over wanneer ik vertel dat ik geen oordeel heb en dat alles vertrouwelijk is, niets komt naar buiten van wat er besproken wordt. Na het eerste gesprek gaan ze al met een fijn gevoel de deur uit, omdat ze zich gehoord en begrepen voelen.

Hoe verloopt een coachingstraject?

We gaan samen op zoek welke beperkende overtuigingen en vastgeroeste patronen achter jouw klachten liggen en onderzoeken waar die vandaan komen. Door middel van diverse coachingstechnieken, meditatieoefeningen en zonodig EMDR (traumatherapie) doorlopen we dit stap voor stap. Hierdoor kan je weer vanuit je eigen IK reageren, handelen en leven en wordt je niet gestuurd door beperkende overtuigingen en vastgeroeste patronen.

Na de vierde sessie houden we een tussentijdse evaluatie en beslissen we aan de hand hiervan of en hoeveel sessies daarna nog nodig zijn.

Wanneer het traject door je werkgever betaald wordt krijgt deze nooit inhoudelijke informatie over wat wij bespreken. De inhoud van onze gesprekken is vertrouwelijk.

Vraag hier een gratis intake aan of stel een vraag

Praktijk informatie

Openingstijden: Op afspraak

tel. 06-2223 0649 | 010-5220139

Effenhof 2, 2662 BJ  Bergschenhoek

Tintelend Coachen

Annuleringsregeling

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien je een afspraak onverhoopt af moet zeggen kan dat zonder problemen minimaal 48 uur van te voren. Indien je niet 48 uur voor de afspraak hebt afgezegd of je de afspraak mist, zal ik mijn tijd in rekening brengen.

Wil jij weer de rust vinden en in balans én jezelf kunnen zijn, thuis en op je werk?

Neem dan contact met me op voor een gratis intakegesprek