06 22 23 06 49 mail@margatintel.nl

Over Marga

Mijn naam is Marga Tintel en ik ben Life Coach. Ik heb mijn Beroepsopleiding tot Coach gevolgd bij de Academie voor Coaching. Tijdens deze beroepsopleiding heb ik een bijzondere persoonlijke groei doorgemaakt, waardoor ik sterker in mijn schoenen en laat zien wie ik ben. Het helpen van mensen in hun persoonlijke groei heeft me altijd bezig gehouden en ik ben blij dat ik dit nu kan doen vanuit mijn eigen praktijk Tintelend Coachen.

De laatste jaren ben ik bezig om meer te leven vanuit verbinding. Verbinding met mensen, dieren, de natuur en mijn omgeving. Ik leer steeds meer nieuwe dingen en blijf hier ook in leren. Hoe kunnen we leven in harmonie met elkaar, onze omgeving en de natuur? Hoe doen we dit zonder hier misbruik van te maken? En als uitgangspunt hiervan, hoe zorg je goed voor jezelf en durven we onszelf te zijn? Dit is de rode draad in het coachingstraject dat ik met mijn cliënten doorloop, leven vanuit jezelf, je eigen IK. Pas dan kan je goed in verbinding komen met alles om je heen.

Spiritualiteit is voor mij belangrijk, met beide voeten stevig op de grond. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten actief, ik wandel graag met mijn hond en ik rij paard. Ik hou van lezen, luister veel naar muziek. Ik ben opgegroeid met klassieke muziek, mijn moeder speelde piano en vaak viel ik in slaap met de nocturnes van Chopin.

Mijn missie is om werkende vrouwen te helpen die met hun perfectionisme en verantwoordelijkheidsgevoel vastlopen thuis en op hun werk, zodat zij weer de rust vinden en in balans én zichzelf kunnen zijn. Ook voor mij was het een lange tijd worstelen om alle ballen hoog te houden.

Door mijn persoonlijke ervaringen weet ik wat vrouwen die hiermee worstelen doormaken, weet ik wat de valkuilen zijn en waar ze naar op zoek zijn. Na het doorlopen van mijn eigen traject realiseerde ik me dat het bekende gezegde beter voorkomen dan genezen hier heel goed van toepassing is. Want als vrouwen zich eerder van hun klachten bewust zijn en zich realiseren dat ze het risico lopen op een burn-out als ze zo doorgaan, dan kunnen ze hiermee aan de slag en dit voorkomen.

Naast mijn coachingspraktijk werk ik als Coach, Coördinator vrijwillige coaches en medewerker Vrijwillige Inzet en Participatie bij VIP Lansingerland. Mijn hoofdtaken zijn het coachen van vrijwilligers naar en in vrijwilligerswerk en het ondersteunen en begeleiden van de vrijwillige coaches.

Mede door mijn ervaring als manager in het bedrijfsleven heb ik inzicht in het hoe en waarom medewerkers en leidinggevenden op een bepaalde manier op elkaar reageren en zie ik wat bewustwording bij mensen teweeg brengt. Ik vind het stimulerend om in verbinding te zijn met mensen en om te helpen met het vergroten van hun zelfbewustzijn.

Marga Tintel

Volg mij op Social Media:

Opleidingen

Academisch Coach, Academie voor Coaching

Tijdens deze beroepsopleiding wordt veel gewerkt met de ego-gedachte. Gedachten die voortkomen uit gebrek, angst en twijfel.

EMDR, New Energy Movers

EMDR is een traumatherapie waarmee je heftige emoties en spanningen weg kan halen van traumatische gebeurtenissen.

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?