Horse Event en
Krijsende Apen

Afgelopen zaterdag was ik aanwezig in de stand van Metazoa Paardenvoeders op Horse Event en kon ik tegelijkertijd mijn eigen praktijk promoten. Hoe mooi is dat, mijn folder zat in 5.000 Goody Bags! Maar mijn Ego kwam al vroeg in actie.

Horse Event was dit jaar georganiseerd in Vijfhuizen, dus ik had nog wel een reis voor de boeg. Ik had afgesproken dat ik voor 09:00 uur bij de stand zou zijn om te openen.

Krijsende Apen

Dus ik ging om kwart voor 7 de deur uit om op tijd de Metro te halen en ja hoor daar kwamen de bekende apen tevoorschijn, schreeuwend op mijn schouder:

  • Dat gaat fout, je mist vast een overstap en dan kom je te laat;
  • De andere in de stand weten er veel meer van dan jij, wat ga je daar eigenlijk doen?
  • Je moet de stand in je eentje openen, je hebt niemand die je kan helpen als je iets niet weet, wat zullen de mensen wel van je denken?

Gelukkig had ik op tijd door wat er gebeurde, ik herkende die schreeuwende apen op mijn schouder. En al snel had ik die apen de mond gesnoerd:

  • Wat gebeurt er nou helemaal als je een overstap mist?
  • Ja, Carolien en Babette weten meer dan ik, het is ook hun werk;
  • Ik weet voldoende over Metazoa en voor heel specialistische vragen kunnen ze terug komen als Carolien of Babette er is.

Wat heerlijk dat ik dit nu zo snel kan zien waar ik mee bezig ben, een aantal jaren geleden had ik me steeds gekker gemaakt en had ik helemaal geen zin meer in de dag gehad. Ik zou onzeker geworden zijn en dan was het zelfs moeilijk geworden om over mijn eigen dienst te praten.

Paardendroom

Want dat was de hoofdreden dat ik op het Horse Event was, om met mensen te praten en te laten zien dat je van je angst af kan komen zodat je weer heerlijk van je paardendroom kunt genieten.

Ik heb een heerlijke dag gehad op Horse Event met Carolien van Metazoa paardenvoeders en Babette van Le Bon Cheval, we vulden elkaar prachtig aan en we hebben een heleboel mensen gesproken en kunnen adviseren. Ook heb ik een paar bijzondere gesprekken gehad over wat angst met je kan doen, het kan een groot deel van je plezier met je paard ontnemen. En daar kan ik je mee helpen. Ik zorg dat je na een nare ervaring met je paard je weer van je paardendroom kunt genieten. En maandagochtend kwamen de eerste mailtjes al binnen. Dus missie geslaagd.

Heb jij ook een angstige ervaring met je paard gehad en merk je dat dit nog steeds een negatieve invloed heeft? Neem dan contact met me op en dan kunnen we kijken wat ik voor je kan betekenen.